Неочаквано: Още един напусна Острова на 100-те гривни по свое желание


Неочаквано: Още един напусна Острова на 100-те гривни по свое желание
Снимка: Instagram

Още един от участниците в „Острова на 100-те гривни“ реши неочаквано да прекрати престоя си на Филипините. 33-годишната Рената напълно неочаквано се отказа от суровата игра на Острова и хвана самолета обратно към България.

Интуицията ѝ я подтикнала да напусне предаването

Това решение беше голяма изненада както за целия екип, така и за другите участници, защото 33-годишната маркетоложка се доказа като много добър играч. А резултатът от всичките ѝ усилия беше богатството, което висеше на ръката ѝ под формата на гривни.

Вижте още: Стиляна Николова и Венци от "Островът" със силна връзка помежду си

Причината за неочакваното прибиране на почитателката на холистичната медицина се оказа синът ѝ, който скоро има рожден ден. Огнената брюнетка, която силно вярва в духовните практики споделя, че интуицията ѝ подсказва да се прибере и да изненада детето си: „Отиди си у дома“. Представям си как го изненадвам, той ми казва: „Мамо“ и целият свят спира“, сподели темпераментната жена.

Рената

Преди да си замине обаче Рената трябваше да завещае гривните си на някого. Нейният избор бе Дзами, който според нея е лидерът. И така младата жена окичи инфлуенсъра с толкова голяма сума пари, че такава досега не е тежала на нито един от играчите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама