Неделя Щонова разкри как да станете неузнаваемо прекрасни (ВИДЕО)


Неделя Щонова разкри как да станете неузнаваемо прекрасни (ВИДЕО)
Снимка: Facebook Неделя Щонова

Неделя Щонова, която спечели тазгодишното издание на Dancing Stars, навърши 52 години на 9 юли. Тя изуми всички с енергичността и тялото си още в танцувалното предаване. Преди дни чаровната доктор разкри кои са нейните тайни за здраве и красота.

Съветите на доктор Щонова

1. Не прекарвайте в социалните медии повече от 20 минути всеки ден

"Трудно е, но е препоръчително."

2. Всеки ден отделяйте поне по един час, за да научите нещо ново

Някое ново умение или да усъвършенствате това, което вече имате. Просто задобрявайте. Работете здраво, за да ставате все по-добри всеки ден, защото ако не ставаме по-добри всеки ден, изоставаме.

3. Елиминирайте всякакви извинения и тренирайте всеки ден

Може да не е тежко, всеки ден да не сте на 80-90% процента от максимума си, просто бъдете сигурни, че се грижите добре за себе си, че се раздвижвате. Защото ако нещо лошо се случи с нас, светът ще продължи да се развива и без нас, но ние може и да потъгуваме, тъй като толкова много драматични усложнения могат да бъдат спестени, ако се грижим добре за себе си.

4. Медитирайте по 10 минути на ден

Работете в тишина, практикувайте мълчание поне 30 минути на ден, регулирайте емоциите си и знайте, че едно спокойно съзнание може да се справи с абсолютно всичко.

5. Четете всеки ден поне по 10 страници качествено съдържание

Не вестници, не списания, не булевардна преса. Истински високоспециализирана литература.

6. Мечтайте

Бъдете центрирани. Един целеустремен мозък много трудно може да бъде хакнат. Имайте посока и фокус. Защото ако вие не знаете къде отивате и нямате план за живота си, много лесно ставате пионка в плановете и схемите на други хора.

7. Лягайте си рано

Лягайте си поне в 10 вечерта и ставайте рано, около 5. Да, това е много трудно, но можете да опитате заради хигиената на съня поне веднъж седмично. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама