Най-добре облечените звезди на наградите Еми 2022 (СНИМКИ)


Най-добре облечените звезди на наградите Еми 2022 (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Много звезди заложиха на класически и елегантни тоалети на церемонията за 74-те награди "Еми". (Научете тук победителите).

Хана Уодингам уважи събитието с тоалет на Dolce & Gabbana, съчетан с кецове, докато Ел Фанинг заложи на класически холивудски стил с рокля в черно и розово на дизайнерката Шарън Лонг. Прическата на Фанинг също напомняше за златните години на Холивуд. Актрисата бе избрала класически "боб". "Винаги съм се вдъхновявала от блясъка на Холивуд – такъв, какъвто е бил през 50-те години", каза Фанинг

Шерил Лий Ралф от "Начално училище Абът" се бе спряла на рокля от черно кадифе с ярка оранжева подплата и оранжева вечерна чанта.

Зендая също се появи в класическa чернa рокля на Valentino.  Бижутата, които актрисата избра да покаже на церемонията, бяха на Bvlgari – колие с бял диамант от 4,45 карата в средата и пръстен.

Кони Бритън бе в бледорозова рокля на Моник Люлие. Брит Лоуер от "Разделение" избра рокля с венециански принт в златно с богато набрани ръкавици. "Чувствам се невероятно", сподели актрисата.

Директорът за мода и козметика на сп. "Пийпъл" Андреа Лавинтал коментира, че розовото е цветът на вечерта.

Наташа Ротуел от "Белият лотус" пък избра червена рокля с ръкави тип "балон" и нещо неочаквано за червения килим – джобове. Меган Сталтър също излезе в червено, с модел от дантела, нескриващ почти нищо от тялото. Джен Тълок от "Разделение" също бе в червената гама с рокля на Thierry Mugler. "Харесвам линията на Mugler. Дрехите са елегантни, но с доза хумор", коментира избора си актрисата.

Джунг Хо-Йеон от "Игра на калмари" беше в многоцветна рокля на Louis Vuitton. Бижутата на актрисата бяха на същата марка.

Рийз Уидърспун излезе на червения килим в синьо, с огърлица от аквамарин, син цирконий и диаманти на Tiffany & Co.

Аманда Сейфрид последва общия тренд с розово от колекция на Armani Prive, а бижутата й бяха на Cartier.

Кери Уошингтън беше в рокля на Elie Saab с дълга пола от органза, с лилия на рамото. Кейли Коуко с Dolce & Gabbana и Джулия Гарнър с Gucci допълниха блясъка на червения килим.

"Виждали сме много голи рамене, но голият корем е нещо ново", коментира Лавинтал. "Има завръщане към 90-те години."

Новият моден директор на "Харпърс базар“"Рейчъл Ташиян подчерта, че наградите "Еми" затвърждават тенденцията от кинофестивала във Венеция – звездите вече не се стремят непременно да шокират с модния си избор. "Все повече актриси се спират на класическата елегантност."

ВИЖТЕ ТУК ОЩЕ СНИМКИ ОТ ЦЕРЕМОНИЯТА

 

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама