Най-добре облечените български мъже


Най-добре облечените български мъже

Списание Esquire представи първата класация Best Dressed Man 2015. Номинациите са в шест категории – Бизнес, Политика, Общество, Спорт, Сцена и Телевизия и във всяка категория са номинирани по пет лица.

Ето и победителите по категории:

Бизнес

Илиян Скарлатов

От анализатор през брокер, сега той консултира едни от най-големите инвестиционни проекти в България. елегантен мъж със сицилиански корени, брокерско минало, диплома от Атинския университет по бизнес и икономика, и златна такава по бизнес администрация от лондонския Thames Valley University.

Политика

Димитър Николов

Кметът на Бургас е нещо като легенда не само за жителите на града си, но и за всички останали, отправящи завистлив поглед към морето. Винаги елегантен, точно както позицията, реномето и постиженията му предполагат.

Общество

Мирослав Боршош

Продуцент, издател, някогашен лидер на младежкия СДС, сега директор на Националния дворец на културата. Понастоящем прави чудеса от храброст с Националния дворец на културата – и пак му остава време да се облича и поддържа по начин, който би следвало да бъде философия за всеки уважаващ себе си мъж, надхвърлил 40-те.

Спорт

Димитър Бербатов

Няма как да се забрави корицата му за Esquire от преди няколко месеца – тогава най-скъпарските костюми в реномираните ни бутици му лепнаха от раз, което няма как да е изненада, тъй като стилът на самия Митко е подобен. Изчистен, строен и стилен.

Сцена

Деян Донков

Стилът му е логично продължение на сценичната му многостранност – в един момент може да е облечен като рокзвезда от края на 70-те, в друг – по-спортно, в трети – чиста проба ексцентрично. Няма как обаче да му се отрече, че изглежда съвършено, независимо от избора и настроението.

Телевизия

Захари Бахаров

Актьорските му постижения напоследък са без всякаква конкуренция, а в амплоато си на водещ озонира телевизионната среда. Изглежда тежко и стабилно, без значение от ситуацията и повода; винаги стилен и впечатляващ.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама