Мика Стоичкова се омъжи (СНИМКА)


Мика Стоичкова се омъжи (СНИМКА)
Снимка: Instagram

Голямата дъщеря на Христо Стоичков – Михаела, се е омъжила за своя приятел Мартин Трайков. Това стана ясно от снимка, която той сподели в Instagram профила си. На нея архитектът носи брачна халка, а тя написа към кадъра "Съпруг сладък мой", но по-късно изтри коментара си.

До момента двамата влюбени не са издали нищо повече за тайната си сватба, за която Мика загатна на 1 юли в Instagram.

"Когато осъзнаеш, че искаш да прекараш остатъка от живота си с някого, искаш остатъкът от живота ти да започне възможно най-скоро! 19 дни" - написа тогава тя, като добави емотикони на булка, сърчице и младоженец.

Това ни навежда на мисълта, че тържеството се е състояло този уикенд и най-вероятно на родното Черноморие, тъй като снимката на Мартин е заснета на Слънчев бряг.

Повече за връзката на Мика и Мартин

Мика Стоичкова многократно е споделяла, че Мартин е най-голямата ѝ любов и човекът, който я прави истински щастлива. Наскоро се появиха слухове, че тя е бременна от него, но до момента няма официално потвърждение. Наследница на Стоичков вече има дъщеря, Миа, от брака си с Айкут Рамадан, който продължи едва 3 години. Трайков също има един брак зад гърба си, от когото има син, Крис.

Вижте още: Мика Стоичкова се обясни в любов (СНИМКА)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама