Мария Силвестър с голяма промяна заради "Бригада нов дом"


Мария Силвестър с голяма промяна заради "Бригада нов дом"
Снимка: bTV

Мария Силвестър е доказателство, че винаги можеш да се промениш, когато имаш желание. 47-годишната водеща разкри, че предаването "Бригада нов дом" за нея е философско преживяване. Вдъхновена от него и от хората, на които помага, тя е решила да завърши започнатото преди години висше образование по Психология, за да може да разбира по-добре героите си.

Какво смята Мария Силвестър

"Преживяването "Бригада нов дом" е философско преживяване. То не само помага на хората, но в крайна сметка промени и моята представа за света. Забелязваш, че понякога един съвсем малък жест може коренно да промени някой живот", пише "България днес."

На какво я е научило предаването

"Това да влезеш в съдбата на някого носи и голяма отговорност. Можеш да промениш живота му, можеш да оставиш голяма следа, може да промениш напълно посоката и представата му за това какво би искал да прави. Това е, защото всяко едно добро, което правим, се препредава, и това е най-важното послание на нашето предаване. "Бригада нов дом" ме научи на много. Много ме заземи и ме накара да се вгледам вътре в себе си и да си преподредя ценностите за това какво наистина е най-важно за живота."

Вижте още: Няма да повярвате, че това е майката на Мария Силвестър (СНИМКА)

За психологията

"Завърнах се да уча психология просто защото има нещо незавършено в миналото ми. Явно съм в такъв етап от живота ми, в който отварям и затварям нови врати", смята синеоката красавица с добро сърце.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама