Мария Игнатова разкри истинската причина за раздялата ѝ с Рачков


Мария Игнатова разкри истинската причина за раздялата ѝ с Рачков
Снимка: Нова телевизия

След като предаването „Пееш или лъжеш“ отново събра на едно място Димитър Рачков и Мария Игнатова, Рачков не се стърпя и я награби. Мария пък от своя страна загатна каква е причината за раздялата между тях. Съвсем скоро блондинката отрече да има нещо общо с водещия на предаването и подчерта, че е омъжена, но явно нещата вече започват да се променят.

Рачков разцелува Мария в национален ефир

По време на предаването Митко се обърна към Мария, която е сред екипа панелисти, и ѝ сподели, че тя е най-доброто от миналото му, това беше придружено от три целувки между двамата. А когато най-накрая се прегърнаха той я попита: „Имаме ли право, защото си бракувана?“, бяха думите му.

Мария Игнатова

52-годишният актьор също така не забрави да разсмее бившата си любима, като призна, че за него тя винаги е била отворена книга по квантова физика на китайски. Другата интересна реплика на бургазлията бе, че Мария винаги е имала вкус, но вече няма по отношение на мъжете: „Имала вкус някога, но вече няма“, каза Рачков по повод брака на Игнатова със скандалния журналист Ивайло Цветков – Нойзи, които често е хващан да шофира в нетрезво състояние.

И така с шеги и закачки забавната блондинка се изпусна и леко загатна каква е истинската причина между някогашната раздяла между двамата актьори: „Ти искаш да ме чуеш, но не ме слушаш. То така е от едно време, ние затова…“, не довърши изречението си Мария. Рачков на свой ред пък издаде, че Игнатова много обича да я лъжат.

Вижте още: Мария Игнатова разкри дали отново е с Рачков

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама