Мария Бакалова блесна на фестивала в Кан (СНИМКИ)


Мария Бакалова блесна на фестивала в Кан (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Филмовият фестивал в Кан придоби лек политически оттенък в понеделник с представянето на дългоочаквания филм за Доналд Тръмп "Стажантът" - един от 22-та игрални филма в надпреварата за "Златната палма", съобщава АФП.

С това програмата на фестивала е преполовена, като пред журито и публиката остават за гледане още 11 филма от конкурсната част.

Повече за филма

Пред журито, председателствано от американската режисьорка Грета Гъруиг, представят "Стажантът", дългоочакван биографичен филм, шест месеца преди американските президентски избори. Филмът разказва за ранните години на Доналд Тръмп, тогава строителен предприемач, и за отношенията му с неговия довереник и ментор, адвокатът Рой Кон, който е тясно свързан с маккартизма и нюйоркската мафия.

В ролята на бившия президент на САЩ и настоящ кандидат за президент е американецът от румънски произход Себастиан Стан ("Капитан Америка"), а в тази на адвоката – американският актьор Джеръми Стронг ("Наследници"). В "Стажантът" номинараната за "Оскар" българска актриса Мария Бакалова се превъплъщава в образа на Ивана Тръмп. Тя се появи на събитието във впечатляваща рокля на Dolce & Gabbana Alta Moda. 

Режисьор на филма е Али Абаси, от датско-ирански произход, който прави първите си стъпки в Холивуд, след като спечели наградата в конкурса "Особен поглед" на Кан през 2018 г. с филма "Граница".

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама