Мариана Попова и Веселин плачков отпразнуваха годишнината си (СНИМКА)


Мариана Попова и Веселин плачков отпразнуваха годишнината си (СНИМКА)
Снимка: Facebook

Поп певицата Мариана Попова и любимият ѝ Веселин Плачков отпразнуваха 8-мата си годишнина заедно. Двойката споделя, че любовта им не е била от пръв поглед, но че сякаш са се срещнали в точния момент, когато и двамата са имали нужда един от друг, разказва ladyzone.bg.

Мариана Попова за споделя какво е за нея любовта

Любовта между двамата никак не е лесна в началото, както сам споделя Плачков: „Много е плашещо да обичаш. Много пъти в началото съм бягал от Мариана“, разказва той. Те обаче превъзмогват трудностите и вече отдавна са семейство. Мариана и Веселин са родители на малката Екатерина, като и двамата имат по още една дъщеря от предишните си връзки.

За годишнината им, която беше вчера (19.09) изпълнителката публикува пост в социалните мрежи, с който определено успя да трогне феновете си.

„8 години.... Не е лесно да си партньор , не е лесно да си артист, но е все така лесно да живееш заради и въпреки другият! Любовта е красива когато е чиста и честна, когато често се отказваш от себе си в името на другия! За 8 години успяхме да направим неговото и моето повече от сестри, отглеждаме детето на любовта Екатерина, 2 кучета и коте. За 8 години нито веднъж не допуснахме дори и намек, мисъл за трети човек. За 8 години почти никой не ни е виждал един без друг. Пожелавам си следващите 8 да са по- леки и да имаме повече време един за друг! Любовта ни е честна и се гордея с това“, изля се певицата.

Вижте още: Дара: Не бих направила нещо, в което не вярвам

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама