Марго Роби е бременна (СНИМКИ)


Марго Роби е бременна (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Марго Роби очаква първото си дете от съпруга си Том Акърли.

На снимки, получени от DailyMail.com в неделя, 34-годишната актриса от "Барби" може да се види гордо да показва наедрялото си коремче, облечена в къс топ и сако.

Повече за връзката Роби и Акърли

Двамата се запознават, докато работят върху филма "Suite Française" през 2013 г., където той е асистент-режисьор, а тя е пред камерата.

"Бяхме приятели толкова дълго време. Винаги съм била влюбена в него, но си мислех: "О, той никога няма да отговори обратно на чувствата ми. И тогава се случи и аз си казах: "Разбира се, че сме заедно". Това има толкова много смисъл, както нищо не е имало смисъл преди", каза тя преди време за сп. People.

Те започват да се срещат през 2014 г. и се ожениха през 2016 г.

"Най-полезното нещо, което научих от други двойки в тази индустрия, е, че не минават повече от три седмици, без да се видят", каза тя пред The ​​Daily Telegraph през 2016 г.

"Връзката от разстояние може да бъде наистина трудна, когато не виждаш светлината в края на тунела. Може да ви обърка главата, така че правилото за три седмици е ключово", добави тя.

Двойката пази връзката си до голяма степен далеч от общественото внимание и не се появиха заедно на червения килим до 2017 г., почти цяла година след сватбата им.

Вижте още: Ето как да си направите грима на Марго Роби от "Барби" (ВИДЕО)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама