Майката на покойния Ангъс Клауд: Той не обмисляше самоубийство


Майката на покойния Ангъс Клауд: Той не обмисляше самоубийство
Снимка: Getty Images

Както вече съобщихме, Ангъс Клауд си отиде от този свят едва на 25 години, дни след като присъства на погребението на баща си. След като се появиха подозрения, че актьорът от сериала "Еуфория" сам е отнел живота си, майка му сподели, че той видимо не е обмислял самоубийство.

Лиза Клауд написа, че макар синът ѝ да е бил "дълбоко опечален от скорошната смърт на баща си", последният му ден е бил "радостен", съобщава "Би Би Си". 

"Искам всички да знаете, че оценявам любовта ви към семейството ми в този съкрушителен момент. Искам също така да знаете, че въпреки че синът ми беше в дълбока скръб заради преждевременната смърт на баща си от мезотелиом, последният му ден беше радостен". Това написа Лиза Клауд във Facebook.

Вижте още: Партньорът на Сандра Бълок почина на 57

"Той пренареждаше стаята си и подреждаше предмети из къщата с намерението да остане за известно време в дома, който обичаше. Говореше за намерението си да помогне за осигуряването на сестрите си в колежа, както и да помогне на майка си емоционално и финансово. Не е възнамерявал да сложи край на живота си", пише още опечалената майка.

"Когато се прегърнахме за лека нощ, си казахме колко много се обичаме и той каза, че ще се видим на сутринта. Не знам дали и какво може да е приел в тялото си след това. Знам само, че е положил главата си на бюрото, на което работеше по художествени проекти, заспал е и не се е събудил."

Вижте още: Джейми Фокс се извини за коментар срещу евреите в Instagram

Беше разкрито, че на спешния телефон 911 е получено обаждане от нея, като тогава тя е предположила, че синът ѝ най-вероятно е взел свръхдоза наркотик.

"Може да се окаже, че той е предозирал случайно и трагично, но е пределно ясно, че не е възнамерявал да си отиде от този свят", написа още Лиза.

Тя призова почитателите на Ангъс Клауд да почетат паметта му, като превърнат случайните прояви на доброта в част от ежедневието си.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама