Любовният триъгълник на "Островът на 100-те гривни" спаси Кирил от изгонване


Любовният триъгълник на "Островът на 100-те гривни" спаси Кирил от изгонване
Снимка: Instagram

Взаимоотношенията в новото риалити "Островът на 100-те гривни" стават повече от интересни. Провокативната танцьорка Джулияна свали последната си гривна и я даде на Кирил. До последно си личеше как управителят на дискотека от Балчик сериозно се притесняваше, че ще бъде изгонен и когато стана ясно, че Виктор Гогов избира да елиминира именно него, Джулияна постъпи смело и се отказа от играта.

Доброволно ли си тръгна Джулияна?

Танцьорката от Варна е първият участник, напуснал играта на Филипините. Това се случи по нейно желание, а постъпката ѝ трогна мускулестия Кирил до сълзи: „Букет от емоции ме обля, не мога да го опиша чувството“, коментира ситуацията хазартно зависимият управител.

Джулияна

След загубата си в първата игра за оцеляване срещу технологичния предприемач Ивайло, Виктор, като притежател на златната гривна, беше този, който трябваше да вземе решение кой да си тръгне и кой да остане. Неговият избор беше Кирил, но решението на Джули осуети плановете му.

По непотвърдена информация отпадането на Джулияна е продуцентско решение, за да се поддържа любовният триъгълник между Берке, Биляна и балчиклията.

Вижте още: Сано за снимките на "Островът на 100-те гривни": С Диляна преживяхме биологичен рестарт

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама