Култова участничка от "Ергенът" към Наум Шопов: Храниш семейството си и сополивото си лапе - благодарение на мен


Култова участничка от "Ергенът" към Наум Шопов: Храниш семейството си и сополивото си лапе - благодарение на мен
Снимка: bTV

Градусите стават опасно високи не само навън, но и в отношенията между водещия на "Ергенът" - Наум Шопов, и една от най-култовите участнички от последния сезон на любовното риали - Силви Русева.

Вижте още: Светлана избухна към мъжа си, нарече го измамник и сподели потресаващи неща за него (СНИМКА)

Юристката, която успя да изправи косите на съквартирантките си в имението на любовта с екстравагантното си поведение и острия език, нападна жестоко звездата от "Откраднат живот".

Повод за челния сблъсък между Наум и Силви стана безобидна закачка от страна на водещия на "Ергенът". Наум публикува кратко видео, в което свири на хармоника, пожелавайки спокойна вечер на последователите си. По всичко личи, че Силви е видяла провокация от страна на Шопов в Instagram, защото тя самата често по време на участието си в "Ергенът" свиреше на този инструмент.

Вижте още: Алекс Раева се сгоди (СНИМКИ)

Наум, л*йно миризливо. Ти изкарваш хонорара си - благодарение на мен. Ядеш хляб - благодарение на мен. Храниш семейството си и сополивото си лапе - благодарение на мен. Дръж се с уважение! И без това от теб нищо не става и си некадърен, скоро и без тази работа ще останеш. Спокойно, вижда му се краят. Боклук.“, написа Силви в приложението Threads на Instagram

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама