Крисия Тодорова издаде как се лекува


Крисия Тодорова издаде как се лекува
Снимка: Instagram

Най-вероятно си спомняте малкото момиченце от „Шоуто на Слави“, което накара цяла България да настръхне с гласа си. То вече е пораснало, а името му е Крисия Тодорова. Тя бе детето чудо, което си извоюва второто място на детската „Евровизия“ през 2014 с песента си „Детска планета“. Оттогава обаче изминаха цели 10 години, а само преди месец талантливата певица отпразнува 20-тия си рожден ден. Пред „България Днес“ тя разказа за това как се чувства и вижда като вече пораснала млада дама.

Равносметката на едно пораснало момиче

Крисия Тодорова

Младата разградчанка натрупа голяма популярност на много крехка възраст, което неминуемо има своите последствия, като за нея главното от тях е било бързото порастване: „Много неща могат да ни накарат да пораснем по-бързо и бих казала, че това е едно от моите. Смятам, че взех много важни уроци и си направих изводи за начина ми на живот“, казва тя. Певицата обаче независимо от това, че и се е наложило бързо да съзре, споделя, че все пак е успяла да се наслади на детството си.

Често се случва, когато някое дете израсне пред очите на обществото, то завинаги да си остане такова в съзнанията хората. Точно тава се случва и с Крисия, която вече никак не е малка, но сякаш завинаги ще си остане 10-годишното момиче с вледеняващия глас от телевизията. Дори тя самата отбеляза, че постоянно до нея се допитват деца, които искат да се занимават с музика: „Виждат ме като тяхна сестричка и майка дори“, каза тя и добави, че най-големият плюс на кариерата ѝ е възможността да помага по някакъв начин на децата.

Всеки музикант, който попитате, ще ви кажа, че за него сцената е като втори дом. Крисия не е изключение от уравнението: „Чувствам се у дома, когато съм на сцената. Както хората си казват "Искам да се прибера и да си легна", аз си казвам "Искам да изляза и да съм на сцената". Тя е моят дом, а музиката е моята мисия“, сподели искрено младата звезда.

Крисия Тодорова

Тя разкри и лека си срещу мъките, а именно музиката, която за нея има лечебна цел, използва я като терапия и успокоително: „Без значение дали ще пея, или ще си пусна да слушам нещо, аз знам, че целта на музиката е да лекува. Това е моето лечение“.

А щом става дума за бъдещите ѝ планове и мечти, тя каза, че единственото нещо, което иска, е да бъде чута, защото хората, които се борят за добротата, го заслужават.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама