Край: Разделени ли са Диляна Попова и Лъчезар Захариев


Край: Разделени ли са Диляна Попова и Лъчезар Захариев
Снимка: Facebook/Книгомания

Последните няколко месеца се появиха слухове, че красавицата Диляна Попова и ресторантьорът Лъчезар Захариев вече не са заедно. Това предизвика вълна от спекулации, но нито Диляна, нито Лъчезар коментират темата.

Приключи ли любовната история на Диляна и Захариев?

Съмненията за раздялата им са породени от няколко факта. Първият е, че автомобилът на Захариев от много дълго не е забелязван пред дома на водещата на „Островът на 100-те гривни“, където по-рано я виждахме паркирана всеки ден.

Диляна Попова

Втората причина е, че двамата не са се показвали заедно на публично място от месеци, а третата е почивката до Португалия, на която красавицата беше само с близките си приятелки и Борил - сина ѝ: „Направихме си женско пътуване. Борил беше единственият мъж в групата. Той е огромен фен на Роналдо и за рождения му ден решихме да отидем в родината на легендарния футболист“, разказва Попова пред „България днес“. Тази почивка предизвика сериозни съмнения за това дали моделката и Лъчезар все още са двойка, защото те обикновено ходеха на почивки заедно.

43-годишната Попова сподели, че никога не е и няма да говори за личния си живот: „Не говоря за личния си живот. Никога не съм говорила и няма да говоря с кого се събирам и се разделям“, категорична бе тя.

Вижте още: Сано за снимките на "Островът на 100-те гривни": С Диляна преживяхме биологичен рестарт

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама