Край на слуховете: Разделени ли са Деян Донков и Радина Кърджилова


Край на слуховете: Разделени ли са Деян Донков и Радина Кърджилова
Снимка: Стоп кадър

От известно време се носят упорити слухове, че Деян Донков и Радина Кърджилова са разделени. Двамата отдавна не са забелязвани заедно на светски събития, нито споделят общи снимки в социалните мрежи. Актьорът реши да каже истината по темата, като потвърди, че в момента двамата не са заедно. Той изтъкна, че вината не е едностранна.

Какво каза Донков

"Причините за една катастрофа не са само у единия!", споделя Деян пред "24 часа", допълвайки, че историята е стара и че макар дългогодишната му половинка да е много красива, "с красотата се свиква."

Вижте още: Няма да познаете Радина Кърджилова на тази СНИМКА

Повод за откровението на Деян стана снимка, на която той е в компанията на свои близки в родния му Видин, но без Радина. Бившата му жена и майка на големия му син - актрисата Анастасия Ингилизова, обаче е сред присъстващите.

Деян и Радина имат двама сина - Христо и Йоан. Двамата играят заедно и в няколко постановки. В началото на връзката си те имаха бурни отношения, като за драмите им се разбра и от участието им в риалити предаването "Къртицата" през 2013. С течение на годините връзката им улегна, но явно са решили да тръгнат по отделни пътища.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама