Кичка Бодурова най-после прости на Панайот за "мижавия интерес"


Кичка Бодурова най-после прости на Панайот за "мижавия интерес"
Снимка: Instagram

След големия скандал през 2022-ра година между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов, двамата най-накрая си стиснаха ръцете. Скандалът между легендарните изпълнители беше породен от изказване на Панайотов, в което той заяви, че няма да участва на концерта на колежката си в Бургас поради мижав интерес от страна на публиката.

Панайотов разплака Бодурова в национален ефир

По-късно стана ясно, че думите му не са били верни, защото Летния театър в Бургас, където се състоя концертът на Бодурова, беше препълнен. Всъщност Панайот е казал своите условия за участие в шоуто, а Кичка ги е приела без възражение. Малко след това обаче певицата е отказала ангажимента му със съобщение. Причината за това е била, че освен хонорар е поискал да му бъде заплатено и горивото, и нощувката в хотел на морето.

Кичка Бодурова

На 73-годишния певец неразбирателствата с талантливата му колежка явно са му дотежали, защото той публично и се извини и дори я разплака в студиото на „Преди обед“. Изпълнителят изпя на Кичка любовна песен, в която ѝ призна, че я обича такава, каквато е и поиска прошка.

„Невъздържан бях. Искам това да ми остане като урок за цял живот”, сподели той. Певицата на „Камбанката“ от своя страна веднага му прости, като сподели, че певците са много емоционални хора. „Винаги съм твърдяла, че Панайот е един прекрасен изпълнител”, завърши с добри чувства тя.

Вижте още: Мая Бежанска: Благословията на актьорството е безкрайността

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама