Карди Би се развежда и става майка за трети път (СНИМКИ)


Карди Би се развежда и става майка за трети път (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Популярната изпълнителка Карди Би е бременна с третото си дете. 31-годишната певица обяви това, като публикува снимки с наедрялото коремче в Instagram.

Какво написа звездата към кадрите

"С всеки край идва ново начало! Толкова съм благодарна, че споделих този сезон с теб, ти ми донесе повече любов, повече живот и най-вече - обнови силите ми! Напомни ми, че мога да имам всичко! Напомни ми, че никога не трябва да избирам между живота, любовта и моята страст! Обичам те толкова много и нямам търпение да стана свидетел на това, което ти ми помогна да постигна, което ме накара да направя! Толкова по-лесно е да се справяш с обратите, завоите и тестовете на живота, като лежиш, но ти, твоят брат и твоята сестра ми показахте защо си струва да си пробиваш път!."

Карди Би вече има една дъщеря - Кълчър, която се роди през юли 2018 г., и син Уейв, който се появи на бял свят през септември 2021 г. . И двете ѝ деца са от рапъра Офсет. Както стана ясно, певицата вече е подала документи за развод с него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама