Калин Врачански разкри дали има жена до себе си


Калин Врачански разкри дали има жена до себе си
Снимка: Калин Врачански Instagram

Калин Врачански е един от най-обичаните ни съвременни актьори. 43-годишният актьор реши да проговори за любовния си живот, като разкри дали в момента има жена до себе си.

Има ли половинка Врачански

"Влюбен съм, но не обичам да говоря за жената до мен. Готов съм обаче да имам деца. Граждански брак бих сключил само ако това е подплатено с финансов стимул от държавата. Тогава може и да размисля. Иначе съм категоричен, че хората могат да живеят щастливо и без подпис", каза звездата пред "България днес".

Все още не се знае коя е настоящата половинка на харизматичния актьор. Наскоро се появиха слухове, че той има връзка с дъщерята на колежката му Неве - Магдалина, която е едва на 20 години. Те бяха забелязани в чужбина, което породи спекулациите, че двамата са романтично обвързани. Тези дни студентката по фотография обаче пусна снимка в Instagram на млад мъж на сърф и написа: "Авантюра".

Врачански за изневярата

"Ако ме залъгва за чувствата си, не бих продължил такава връзка. Не ми се иска да си играят с мен. Влюбчив човек съм и много сълзи съм пролял за жени в миналото. Изпадал съм в депресия, отслабвал съм с 10 кила, правил съм серенади и какво ли не - та и стихове съм писал, приказки. Но това е минало за мен."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама