Жената на Азис: Станахме приятели, защото разбрах, че е гей


Жената на Азис: Станахме приятели, защото разбрах, че е гей
Снимка: bTV

Жената на най-разпознаваемия поп фолк изпълнител у нас разкри какви са истинските им взаимоотношения. Галина Георгиева най-накрая проговори за отношенията и съжителството си с Азис. Пред „България Днес“ бившата барманка разказва за приятелството, любовта и неволите, които двамата са преживели заедно.

Какво е да съжителстваш с един от най-популярните изпълнители у нас?

Самият Азис споделя, че по време на семейния им живот с Галина са усетили всичко, което е присъщо на една двойка: „С Галя живеем от 25 години. И сме се били, и сме се карали, и сме страдали, и сме плакали“, разкрива сам певецът. Всъщност приятелството им започва много отдавна и то в дискотека.

Галя разказва, че още тогава Васко ходил да ѝ помага на работа и я наричал „мамо Гало“, понеже тя е цели осем години по-голяма от него. Така един хубав ден даровитият певец се появил с багажа си при нея и така започнала историята им.

Азис

Софиянката от Надежда обаче признава, че причината да го допусне в живота си е, защото е разбрала, че е гей: "С него станахме приятели точно защото разбрах, че е гей", признава тя.

Бившата барманка допълни, че не изисква от него любов или секс – и двамата си ги намират извън връзката: „Аз не търся любов, секс, нито той при мен. Ние си ги намираме извън нашата връзка. А нашата връзка е съвсем друга. Ние сме като брат и сестра“, вдигна завесата Галя.

Родителските права на Азис не са били отнемани

Майката на Рая, първородната рожба на звездния изпълнител, категорично отрече слуховете, че родителските права на Васил са били отнемани в съда: „С Азис сме в перфектни отношения. Никой на никого не е отнемал родителските права“, обяснява тя.

Любопитен е обаче фактът, че 17-годишното момиче носи имената на майка си: „Тя е записана Галинова Георгиева“, уточнява майката. Красивата девойка ще е абитуриентка след 2 години, а за образованието ѝ Азис никак не се скръндзи. Рая учи в елитно частно училище в столицата и по думите на Галя можем да съдим, че тя не просто обожава, а боготвори баща си.

Вижте още: Светлана Гущерова обясни защо е показала малката си дъщеря

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама