Изненада! Мария стана блондинка (СНИМКИ)


Изненада! Мария стана блондинка (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

След като премина през различни превъплъщения в шоуто "Като две капки вода", Мария явно се е вдъхновила и направи драстична промяна във визията си. 42-годишната певица, която отново атакува поп-фолк жанра, публикува снимки с платинено руса коса.

И ако си мислите, че изпълнителката е толкова смела, за да се раздели с обичаната от нея тъмна коса, грешите. Това е просто перука, която тя носи за клипа на новата си песен "Малка черна рокля". За нея ти си партнира със Syper Sa6.

Какво написа Мария в Instagram

"Искам да благодаря на всички ви за обичта подкрепата и хубавите думи в тази нова страница на моята кариера! Щастието което имам с вас и музиката не може да бъде сравнено с каквото и да е……. Ето за това не спирам и ще продължавам да се раздавам за вас! Надявам се че с новата ни песен успях да ви очаровам и благодаря на екипа за прекрасния проект!"

Вижте още: Уникална красавица: Мария показа порасналата си дъщеря (СНИМКА)

Скандал с песента "Малка черна рокля"

Клипът на "Малка черна рокля" бе внезапно свалено от най-голямата платформа за видео споделяне YouTube. Парчето е в колаборация със Syper Sa6 и всъщност е ремикс на някогашния хит на Теодора и DJ Jerry. Не е ясно дали те са предявили някакви претенции в YouTubе или причината за премахването на видеото е друга.

За участието ѝ в "Като две капки вода"

"Моите участия във формати никога не са случайни. Те са винаги специални. Аз си ги позволявам не само заради финансови условия и това, че ще съм в ефир. Позволявам си заради етапите в живота ми, през които преминавам. При мен всичко е лично. Няма никога нищо случайно, винаги има умисъл. Сега съм имала нужда да преживея нещо, което да ме събуди и разтърси. Името ми се чува отново с добро. Говори се за мен. Смятам да поставя ново начало, като цяло във всичко. Промениха ми житейската позиция даже. Толкова съм влязла в ритъм, че записах последната си песен за 30 минути."

Вижте още: Мария за развода си: Не ме разстройвайте, не знам какво ще е следващата седмица

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама