Изненада: Филип Аврамов основава партия (ВИДЕО)


Изненада: Филип Аврамов основава партия (ВИДЕО)
Снимка: Стоп кадър

Обичаният актьор Филип Аврамов обяви, че създава политическа партия, която ще се казва "ПЪН" - "Политическия ъгъл на народа". Основаването ще се случи на 50-ия му рожден ден - 9 септември 2024.

"Правим го единствено заради държавната субсидия. По отношение на името "ПЪН" - то означава "Политическия ъгъл на народа", защото от доста време сме натикани в ъгъла, или "Партията нъ нещастниците", защото установихме, че не е задължително да си образован и да си грамотен, за да влезеш в българския парламент", заяви вчера Аврамов в предаването "Събуди се" по НОВА.

Политиката за него е другото му амплоа

"Родните политици доказаха, че са по-добри актьори от самите професионалисти. Време е това да се промени и аз да изляза на една малко по-различна сцена, тъй като години наред има натрупано напрежение", посочи Аврамов.

Целите на партията

"От 7034 цели, които сме си поставили, мога да ви изброя само седем сега. Първото е корупцията да бъде легализирана и узаконена. Второ, личният просперитет е приоритет в полза на обществото. Третото и най-важното е нашето въздигане и оставане. Четвъртото е изравняване на всички по височина, но не по-голяма от тази на председателя. Нашата цел са всички тези, които никога не са гласували досега", каза той.

В нея засега има още двама сигурни - Мая Бежанска, с която Филип е в отлични отношения от години, и режисьорът Николай Гундеров.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама