Издадоха се: Ето къде Сашо Кадиев и Ивелина ще се женят (СНИМКИ)


Издадоха се: Ето къде Сашо Кадиев и Ивелина ще се женят (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Този уикенд предстои сватбата на обичания актьор и водещ Александър Кадиев и половинката му Ивелина Чоева. Макар че пазеха в тайна мястото, което са избрали за големия си ден, сами издадоха кое е.

Преди часове моделът сподели кратки видеа в Instagram, от които стана ясно, че двамата ще сключат брак в популярно шато, което се намира в село Московец, на 5 км от Сопот.

Повече за мястото 

Комплексът се намира на върха на хълм и е заобиколен от лозя. Той предлага панорамна тераса, СПА зона с хидромасажна вана и индивидуално проектирани стаи.

Ресторантът е с интериор от дърво и камък, и разполага с камина. Винарската изба на къщата предлага богата селекция от вина.

Ивелина за шатото

Двамата и преди са посещавали мястото, били много впечатлени, затова не е изненада, че са избрали да си кажат "Да" точно в това шато.

Вижте още: Сашо Кадиев със супер романтичнa изненада към годеницата си (ВИДЕО)

Моминското парти на Ивелина

Миналият уикенд пък се състоя моминското парти на бъдещата младоженка, като тя сподели кадри от партито.

"Подарък за душата, мигове на благодарност, че са около мен, че са истински и ме обичат безусловно! Този незабравим ден не заслужава етикета “моминско парти”, защото беше много повече от това! Гледах ги и всеки път очите ми се пълниха със сълзи, сълзи от щастие… Виждах в детайлите частица от всяка една, виждах любовта им и старанието, което са вложили! Различните им светове са се сблъскали в името на това да изградят вселена на щастие за мен🤍 Сърцето може ли да пръсне от любов и благодарност?", написа красавицата към долното видео.

За любовта помежду им

"Беше си любов от пръв поглед, влюбихме се един в друг. С Ива се живее много леко. Тя е много толерантна, израснала е по света. Тя ме превърна в пътешественик, мен преди това ме мързеше – мислех си къде ще ходя по самолети. Тя е много чист, хубав и умен човек", каза преди време Сашо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама