И Виктор Стоянов се присмя на Ергена Алек (ВИДЕО)


И Виктор Стоянов се присмя на Ергена Алек (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

Финалът на "Ергенът" 3 продължава да предизвиква противоречиви реакции в социалните мрежи, като определено преобладават тези, който не одобряват решението на Алек Младенов да не избере нито една от финалистките. След като друга участничка от романтичното риалити - Валерия, се подигра, като се превъплъти в него, първият Ерген - Виктор Стоянов, избра интересен начин да коментира случилото се.

В момента той се намира в Китай, като от там сподели клипче, в което свири на пиано със следния текст: "Последните няколко дни регистрирам засилване на интереса относно мнението ми за "Ергенът"… Нека обобщя."

Какво е значението на видеото

Младенов използва кадри от българския филм "Опасен чар", в който Тодор Колев играе изпечен мошеник. Героят му Ястребовски се възползва от наивната интелектуалка, изиграна от Невена Коканова.

"За който не разбира посланието- песента и отрязъка са от стария български филм "Опасен чар" сюжетът е следният: Ерген омайва лековерни жени с предложения за брак, а след това ги ограбва с... "Опасен чар", обясни негова последователка в социалната мрежа.

Какво мислят фенките на Виктор Стоянов

"Ти беше най-достойният Ерген! И излъчване, отношение, държа се на положение, не се мляскаше с всяка, просто класа над следващите момченца."

"Това е най-интелигентното обобщение на ситуацията с "Ергенът."

"Много интелигентно поднесено, абсолютно перфектно сравнение- опасен чар с тодор колев и лунната соната = алек е абсолютен "соколски" мошеник и сваляч от класа, способен да излъже и дявола, материални цели и мания за величие 👏👏 нищо общо с истински джентълмен като теб!"

"Най-културният, най-интелигентният и най-възпитания си оставаш ти, Виктор! Просто всички след теб в предаването не струват нищо!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама