Грозденка с тежка диагноза, напусна "Островът на 100-те гривни"


Грозденка с тежка диагноза, напусна "Островът на 100-те гривни"
Снимка: Instagram

След като получи стряскаща диагноза, Грозденка напусна риалити формата „Островът на 100-те гривни“ по спешност. Красивата ромка получи диагнозата „илеус“ или по-просто казано непоносимост на червата.

Грозденка: "Не искам да си тръгвам!"

Лекари обясниха, че 24-годишното момиче страда от непоносимост на червата и трябва да потърси помощ. Тя обаче нямаше желание да напуска играта и въпреки страшно подутия си корем се заинати: „Изпитвам много силна болка, нещо ме стяга, но не искам да си тръгвам! Искам да съм с хората, с които се запознах. Въпреки че в началото не спирах да ги плюя и да ги обиждам, те станаха мое семейство“, каза Грозденка през сълзи.

Грозденка и Секулички

Александър Сано, който е водещ на предаването обаче я посъветва да се прибере и незабавно да потърси лекарска помощ. Останала без друг избор, красавицата реши да го послуша, но преди това даде единствената си останала гривна на Ивайло Секулички, с когото много се сближиха и дори станаха приятели.

Инфлуенсърката от Лом напусна Острова точно преди най-епичната битка, в която трите лагера - „Нумеролозите“, „Глория“ и „Мимо-Гарсия“ ще се борят за сал, натоварен със 130 килограма провизии.

Вижте още: Бистра пророни горчиви сълзи в "Островът на 100-те гривни"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама