Горчиво: Сашо Кадиев се ожени (СНИМКИ)


Горчиво: Сашо Кадиев се ожени (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Александър Кадиев вече официално е семеен мъж. 40-годишният актьор и водещ се ожени за половинката си Ивелина Чоева

Сватбата им се състоя в събота, 17 август 2024, в шато край Сопот. Младоженците сами се похвалиха с щастливото събитие, като споделиха снимки и видеа от специалния си ден в социалните мрежи.

Сред гостите беше дългогодишната екранна партньорка на Кадиев Десислава Стоянова, Александра Богданска, поетът Добромир Банев, актьорът Петър Антонов. 

Това е първи брак за сина на Катето Евро. Дъщеря му от връзката му с танцьорката Таня Тончева - 9-годишната Катерина, бе шаферка на сватбата на баща си.

 

Повече за шатото

Комплексът се намира на върха на хълм и е заобиколен от лозя. Той предлага панорамна тераса, СПА зона с хидромасажна вана и индивидуално проектирани стаи.

Ресторантът е с интериор от дърво и камък, и разполага с камина. Винарската изба на къщата предлага богата селекция от вина.

За любовта помежду им

"Беше си любов от пръв поглед, влюбихме се един в друг. С Ива се живее много леко. Тя е много толерантна, израснала е по света. Тя ме превърна в пътешественик, мен преди това ме мързеше – мислех си къде ще ходя по самолети. Тя е много чист, хубав и умен човек", каза преди време Сашо.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама