Ганка и Ванко от Survivor заживяха в Родопите


Ганка и Ванко от Survivor заживяха в Родопите
Снимка: bTV

Риалитито Survivor успя да преобърне из основи живота на двама от участниците си - Ганка и Ванко, които станаха двойка в предаването и вече са родители на малкия Лео. 

Вижте още: "Кино за незрящи" за осми път на София Филм Фест

Младото семейство се похвали, че вече живеят далеч от шумната столица, в Ракитово, което се намира в западната част на Родопите.

Преди да се роди Лео, купихме къща в покрайнините на София. Искахме да се отделим от лудницата, защото имаме възможност да работим онлайн, а извън големия град човек се чувства по-приятно и креативно", разказа Ванко във видео.

Именно появата на рожбата им обаче става причина да избягат още по-далече от столицата.

Впоследствие се появи Лео, а нямахме възможност да направим толкова бързо къщата готова за живеене. Затова решихме да отидем в района на Велинград. Ако някой ми беше казал преди време, че ще живея сред Родопите, нямаше да повярвам", споделя още Ванко.

Вижте още: Цеци Красимирова за развода си: Освободих се от фалшиви хора (СНИМКА)

„Говоря и от името на Гани. Тук се чувстваме повече от страхотно. Имаме си ангажименти в София, но няма нищо по-хубаво от това да се прибера вкъщи. Защото знам, че сутринта ще чуя птички, ще има качествена храна и ще се разходя с Лео, а вечер ще видя звезди по небето", категоричен е Ванко.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Най-добрият начин да вземете най-доброто от останалите хора, е като им дадете най-доброто от себе си!

Робин Шарма

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама