Ето защо Кейт Уинслет е забранила социалните мрежи на децата си


Ето защо Кейт Уинслет е забранила социалните мрежи на децата си
Снимка: Getty Images

Кейт Уинслет изключи възможността да се присъедини към социалните мрежи. Актрисата от "Титаник" няма планове да си направи акаунти в уебсайтове като Instagram или X, тъй като ги приема за "разсейващи", настоявайки, че те са забранени в дома ѝ.

Попитана дали се вижда да се присъедини към някое от тези приложения, 48-годишната Уинслет заяви за "Entertainment Tonight": "Не мисля. Не е ли просто разсейване? Как мога да погледна честно децата си и да им кажа "Не съм сигурна, че е добра идея", ако ги имах аз самата?".

Майката на три деца обясни, че социалните мрежи са забранени в нейното домакинство.

За голотата в киното

Кейт наскоро обяви, че вече не се притеснява от това да се съблича за ролите си. Звездата от филма "Ваканцията" е придобила по-безгрижна нагласа към тялото си, след като изигра пионерския военен фотограф Лий Милър във филма "Лий" от 2023 г.

"Има толкова много неща от начина, по който е живяла живота си, с които съм дълбоко свързана, но и от които се вдъхнових. В много отношения се чувствах по-близка до нея, отколкото до почти всеки друг персонаж, който съм играла преди. Всичко беше според нейните собствени условия. Дори как празнуваше физическата си същност", каза Уинслет пред "Daily Telegraph".

Вижте още: Няма да познаете порасналата дъщеря на Кейт Уинслет (СНИМКИ)

Кейт, която неотдавна разказа как е пренебрегнала предложението на член на екипа, че може би иска да седне по-изправена, за да прикрие коремните си извивки, добави: "Глупави неща, които можеш да обмислиш като жена – ролята на Лий ме накара да си помисля, че не ми пука за нищо от това. Искам да кажа, че буквално не ми пука за това. Не ми пука. Бих свалила всичките си дрехи пред теб точно сега. Просто не вярвам в криенето на истината", каза Уинслет.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама