Ето колко тежи Веселка от "Биг Брадър" (ВИДЕО)


Ето колко тежи Веселка от "Биг Брадър" (ВИДЕО)
Снимка: Big Brother Bulgaria/Facebook

Plus size моделът Веселка се качи на кантара в къщата на „Биг Брадър“. Това, разбира се, не беше по нейно желание, но иска, не иска ѝ се наложи да го направи заради мисия на съквартирантите, която изискваше това. И видимо най-притеснена от това задължение беше именно тя, защото отдавна не се била теглила.

Колко наистина тежи Веселка?

Притеснителното е, че стрелката на кантара показа 121 килограма и въпреки че за младата жена това явно не представлява проблем, теглото ѝ може да започне да я застрашава. И тук изобщо не става въпрос за външен вид, а за здраве, защото наднорменото тегло вреди на сърцето и кръвното налягане, а също така нека да не забравяме и опасността от диабет.

За сравнение можем да дадем актьора Герасим Георгиев – Геро, който съвсем наскоро си направи операция за намаляване на теглото и сподели, че след нея се чувство много по-добре. Мис-ката неведнъж е споделяла, че хората с наднормено тегло не са втора категория и сме съгласни с нея, но е редно е да се замисляме и за здравето си, особено когато сме млади.

Вижте още: Ревност обзе Виктор в "Биг Брадър" (ВИДЕО)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама