Ето коя е новата любима на Башар Рахал (СНИМКИ)


Ето коя е новата любима на Башар Рахал (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Дългогодишната любовна история на Башар Рахал и Райна Караянева приключи миналата година и по всичко личи, че актьорът е готов да продължи напред. При това с доста по-млада красавица!

Коя е новата любима на Башар?

Става дума за 27-годишната актриса Любомира Башева. Всъщност, двамата участват в постановката „Отблизо“, която изследва темата за любовта във всичките ѝ форми. Башева доби популярност, благодарение на сериала "Откраднат живот" като доктор Нора Чилингирова. Младата красавица обаче избягва да говори за личния си живот, защото е дете на Камелия Игнатова, световен шампион по художествена гимнастика.

Вижте още: Емилия призна дали е разделена с Башур (СНИМКИ)

Снимките, качени в социалните мрежи на новата светска двойка, предизвикаха вълна от одобрение. Първа сред коментиралите бе актрисата Дария Симеонова.

Явно никой не се впечатлява от възрастовата разлика, която е цели 22 години в полза на Башар. Припомняме ви, че и предишната му изгора Райна бе с цели 15 години по-млада от ливанеца.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама