Ето кой е новият любим на Радина Кърджилова (СНИМКИ)


Ето кой е новият любим на Радина Кърджилова (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

След като се раздели с Деян Донков, Радина Кърджилова има нова любов. Поне така се говори в светските среди. 38-годишната актриса отново има връзка с колега, като според слуховете това е Пламен Димов.

Близки до Радина твърдят, че в момента тя е наистина щастлива с мъжа, с когото е. 

Припомняме, че за раздялата между актрисата и Деян Донков, която се е случила в началото на годината, се разбра през август. Тогава актьорът сподели: "Причините за една катастрофа не са само у единия!", допълвайки, че дългогодишната му половинка е много красива, но "с красотата се свиква." Бащата на Радина - художникът Христо Кърджилов, също потвърди, че те са сложили край на романтичните си отношения заради непреодолими различия.

Кой е Пламен Димов

Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на проф. Ивайло Христов през 2013 г. Сред първите му роли на професионална сцена са: Пожарникаря в „Плешивата певица“ от Йожен Йонеско в Театрална работилница „Сфумато“ и Герман в „Дама пика“ по Александър С. Пушкин в Драматичен театър „Николай О. Масалитинов“ в Пловдив.

През 2017 г. дебютира на сцената на Народен театър „Иван Вазов“ с ролята на Исус в спектакъла „Последното изкушение“ по Никос Казандзакис. На първата ни сцена изиграва и ролите на Потехин в „Чаровно лято с неизбежните му там неприятности“ от Максим Горки, Томас Вакранян в „Тигърът“ по Уилям Сароян, Градюзак в „Среща в Санлис“ от Жан Ануи, Антонио в „Един безумен ден“ от Пиер дьо Бомарше, Инспекторът в „Хубава риба“ от Марк Райлънс и Луис Дженкинс, Скоти в „Облог“ от Дейвдид Линдзи – Абер, Чушкаров в „Двубой“ от Иван Вазов, Смион в „Народът на Вазов“ от Александър Секулов.

Дебюта си на големия екран прави във филма на Ивайло Христов „Каръци“. Може да го гледате и в „Екшън“, „Боби блажения“ и телевизионния сериал „Отдел издирване“, където играе ролята на Андрей Томов.

През този сезон на сцената на Народен театър „Иван Вазов“ можете да гледате Пламен Димов в спектаклите „Венецианският търговец“, „Моби Дик“, „Хага“, „Един безумен ден“, „Облог“, „Двубой“, „Народът на Вазов“, „Бурята“, „Фиеста“ и „Разходка с Гогол“.

Източник: Народен театър "Иван Вазов"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама