Ето каква е истинската причина за раздялата на Лидия и Атанас Колев


Ето каква е истинската причина за раздялата на Лидия и Атанас Колев
Снимка: Istock

След изненадващата раздяла на Лидия и Атанас Колев, певицата признава, че с Наско продължават да се обичат и уважават. Двамата бяха двойка за пример – не веднъж сме виждали как Колев се наслаждава на участията на Лидия и я гледа с поглед, изпълнен с любов, но уви явно не всичко е било така, както е изглеждало.

Лидия: „След връзката с Колев разбрах, че търпението ми е огромно"

Пред Мон Дьо красивата блондинка споделя, че много дълго време се е опитвала да поправи счупената връзка между нея и варненеца, докато не е осъзнала, че просто трябва да го пусне и да поеме по пътя си: „След връзката с Колев разбрах, че търпението ми е огромно. Аз обичам да лепя счупеното, но понякога е по-добре да пуснеш нещо, когато не можеш да промениш“, каза младата изпълнителка.

Лидия

Лидия също така сподели, че с 27-годишния Наско са били много влюбени, въпреки че са се стараели да не показват любовта си публично. С времето обаче те са започнали да общуват чрез старите си травми и това е било фаталното за връзката им нещо: „В един момент започнахме да общуваме чрез травмите, които носехме от миналато си и това беше фатално", споделя бургазлийката.

Има ли нов мъж до себе си?

Изпълнителката на Галин също така поясни, че не са показвали чувствата си публично, но е нямало начин да скрият връзката си, защото и двамата са публични личности: "Бяхме популярни и влюбени, които нямаше как да се скрият", са точните думи на Стаматова. От раздялата им вече мина не малко време, но русокосата разкрива, че все още няма нов мъж до себе си.

 

Вижте още: Разделени: Мария Бакалова и Валери Григоров вече не са заедно

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама