Ето каква е истинската причина за изгонването на Анджела от "Биг Брадър"


Ето каква е истинската причина за изгонването на Анджела от "Биг Брадър"
Снимка: Big Brother Bulgaria/Facebook

Напусналата само 9 дни след началото на „Биг Брадър“ Анджела Ташева, която се издържа с порно клипчета в интернет пространството, не била отстранена по медицински причини, а заради спонсорите на предаването.

Спонсори късат договорите си заради участници

Младата варненка беше отстранена от новия сезон на известното риалити по "здравословни" причини, но дали това наистина е така? При напускането си тя изглеждаше наистина разтроена, а лицето ѝ бе обляно в сълзи и  най-вероятно наистина ѝ е било тъжно, защото се говори, че тя е била изгонена заради спонсорите на предаването, които не са искали да имат общо с толкова сканделен участник.

Съмненията се породиха от факта, че Анджела се чувствала зле няколко дни преди напускането си, но престоят ѝ в къщата не е бил повече от 9 дни, да не кажем и по-малко, защото епизодите са снимани предварително, а от продукцията съобщиха ден преди излизането на звездата от къщата.

Вижте още: Ето колко тежи Веселка от "Биг Брадър" (ВИДЕО)

Покрай съмнителното изгонване на инфлуенсърката обаче се появиха спекулации, че целият цирк се е разиграл заради спонсорите, които са се оттегли от предаването, съобщава „Уикенд“. Младата жена не е единствената причина за това, защото по неофициална информация от началото на сезона, които беше на 8-ми октомври досега от риалитито са се оттеглили цели 7 фирми, а една от тях дори публично излезе и се извини на потребителите си, като заяви, че не иска името ѝ да бъде свързвано с участниците в къщата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама