Ето как се чувства Бен Афлек след раздялата с Дженифър Лопес


Ето как се чувства Бен Афлек след раздялата с Дженифър Лопес
Снимка: Getty Images

52-годишният Бен Афлек "се справя добре и е много съсредоточен" след подаването на молбата за развод на Дженифър Лопес, до което се стигна след месеци на спекулации, че бракът им се държи косъм, каза анонимен източник цтиран от "Пийпъл".

"Той процъфтява, когато има работни проекти. Страхотен е и когато става въпрос за децата. Прави точно това, което иска. Изглежда много щастлив. Афлек е почувствал, че е приключил с брака си, когато за първи път се е преместил в жилище под наем в Лос Анджелис, отделно от това, в което са живели заедно с 55-годишната Лопес", добави източникът.

Вижте още: Бен Афлек тръшна врата пред лицето на Джей Ло (ВИДЕО)

Певицата посочи като дата на раздялата им 26 април 2024, когато подаде молба за развод, позовавайки се на "непреодолими различия".

"Все пак можеше да се каже, че той е разстроен от това. Знаеше, че е разочаровал Дженифър. Чувстваше се много зле заради това. Двамата с Лопес просто имат много различен начин на живот. Той осъзна, че никога няма да бъде щастлив с нейния начин на живот. И не очакваше тя да се промени", каза източникът за решението на Афлек да се изнесе.

Друг източник добави, че Афлек може да бъде "много мрачен и на настроения понякога", докато "Лопес оценява живота по друг начин. Тя е много благодарна за всичко."

Афлек е баща на три деца, които има с бившата си съпруга Дженифър Гарнър: Вайълет, на 18 г., Серафина (вече нарича себе си Фин), на 15 г., и Самюел, на 12 г. Лопес има 16-годишни близнаци Макс и Еме с бившия си съпруг Марк Антъни. 

Вижте още: Малката дъщеря на Гарнър и Афлек вече е момче, с ново име и визия (ВИДЕО)

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама