Ето как Евгени Генчев чукна 35 (СНИМКИ)


Ето как Евгени Генчев чукна 35 (СНИМКИ)
Снимка: Фотограф: Елена Ненкова

Евгени Генчев навърши 35 години и реши да отпразнува рождения си ден не с грандиозен купон, а в планината. Интересен факт е, че на нито една снимка той не е с любимата си Валерия, с която станаха двойка в риалитито "Ергенът".

Пианистът сподели кадри от специалния ден в Instagram и написа как всъщност е прекарал празника си.

Вижте още: Валерия от "Ергенът" избухна: Ще се задавите от злоба към мен

Как си е прекарал Евгени

"Направих още една обиколка около слънцето днес 😅 Не исках да го отбелязвам с парти. Не исках да е на маса с ядене и пиене в центъра на всичко.

Исках да е навън. Да е преживяване. Да съм в движение. Да е сред природата. Нашата природа. Да усетя слънцето, земята, водата, гората.

Да стъпя на места, на които по един или друг повод не съм имал шанса да посетя. Има много такива. Прекалено много!

Прекарах последните 48 часа в преходи в Стара Планина и Рила. Извървях около 40км баири. Краката ми са леш. Чувствам се изморен и същевременно зареден. Не, в случая това не е противоречие!

Клише е, но казват ‘опознай родината си, за да я обикнеш’. След тези два дена, сърцето ми е пълно! 🥰

Религията ми е тази на себеизразяването и неспирното развитие. Нека с любов да не спираме да надграждаме това, което имаме- вътре в себе си, както всичко около нас!"

Какво се случва с Валерия

Носят се слухове, че Евгени и Валерия вече не са заедно. Ерген номер две и победителката във формата вече не се следват в социалните мрежи, както беше съвсем доскоро. Но двамата, макар и косвено, потвърдиха, че все още са заедно. От снимките на Валерия стана ясно, че тя също е била по същото време на Рилските езера и явно са решили просто да не споделят общи снимки заедно.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама