Ето как Ева Мендес и Райън Гослинг възпитават децата си


Ето как Ева Мендес и Райън Гослинг възпитават децата си
Снимка: Getty Images

Ева Мендес и Райън Гослинг са от двойките, които пазят личния си живот далеч от светлините на прожекторите. Макар че имат връзка от 2011 година, те много рядко са се появявали заедно на светски събития, още по-малко са говорили за двете си дъщери. Но в новo интервю за сп. Times актрисата разказа за техния родителски подход.

Оказва се, че звездната двойка не позволява на децата си, които се обучават вкъщи, да използват смартфони или социални мрежи в дома им.

Първата им дъщеря, Есмералда, се роди през септември 2014, а втората им, Амада, през април 2016.

"Да дам достъп на детето ми до интернет и да му кажа: "О, потърси нещо", за мен е равнозначно на това да ѝ кажа: "О, просто слез на улицата по средата на нощта. Ще бъдеш наред. Знам, че звучи екстремно, но аз така усещам нещата", каза 50-годишната актриса.

Мендес също така сподели как с Гослинг се опитват да обучават децата си относно техния привилегирован живот, в сравнение с този, който имат повечето хора в света, като им разказват как те са пораснали с малко пари.

"Обяснявам им какво не съм имала, какво Райън не е имал, когато е бил малък. Колко много е трябвало да се борим, за моментите, когато сме чакали да получим поредния чек. Но те никога няма да разберат тези неща, освен ако не го изпитат."

След като е преминала през пристъпи на безпокойство, Мендес се опитва да им внуши самочувствие в живота им, като им дава задачи да вършат из къщата, за да изградят увереността си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама