Ето го известното гадже на Мая от "Островът на 100-те гривни" (СНИМКА)


Ето го известното гадже на Мая от "Островът на 100-те гривни" (СНИМКА)
Снимка: Instagram

Бившата гимнастичка Мая Пауновска е добър стратег – това показа тя в предаването "Островът на 100-те гривни", след като трябваше да избере кои участници трябва да излязат на арената.

Мая и интересният ѝ личен живот

Личният живот на 36-годишната олимпийка от Пекин обаче се оказва много интересен. Тя има интимни взаимоотношения със Станислав - сина на Илиян Михов – Баровеца, когото всички наричат Сенто. Двамата са влюбени от около половин година, след като най-добрата приятелка на Мая Ива Софиянска – Божкова ги запознава на един от светските купони, на които младите жени ходят често.

Сенто и Софиянска се познават още от времето, по което Ива работеше за Нова телевизия. Тя прави интервю с него и оттогава те често се засичат по светските събития. Припомняме, че Мая не е сама, а има две деца от бившия ѝ съпруг, с когото са разделени от началото на миналата година.

Любопитно е, че Станислав не е почитател на поп фолк музиката, която донесе голямата славата на баща му през 90-те години, но досега има няколко издадени песни. Днес обаче Баровеца сякаш е забравил за бурните си години и работи като учител в столично училище.

Вижте още: Любовният триъгълник на "Островът на 100-те гривни" спаси Кирил от изгонване

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Когато целият свят мълчи, дори един глас става могъщ.

Малала Юсуфзай

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама