Етиен Леви разкри дали е бил агент на Държавна сигурност


Етиен Леви разкри дали е бил агент на Държавна сигурност
Снимка: Facebook

Наскоро се появиха слухове, че менторът на "Като две капки вода" Етиен Леви е бил сътрудник на Държавна сигурност и е бил доносник. В интервю пред NOVA 66-годишният музикант напълно отрече да е работил за ДС. Той разкри, че е бил вербуван за агент, но категорично е отказал да изпълнява тази роля.

Той разказа, че преди години е бил потърсен от човек, който настоявал да се види с певецът, който по онова време бил популярен с групата си "Шик".

Как се защити Етиен Леви

"През 1988 г. заявих на въпросния таен сътрудник на ДС, че от всяко дърво свирка не става! От мен агент на ДС просто не става. Отклоних поканата да пиша доноси и срещата приключи набързо. Нека Комисията по досиетата покаже поне един документ, подписан от мен, че съм дал съгласие да бъда агент на ДС. Такъв документ няма и няма и да има. Защото нищо не съм подписвал. Ако някой изфабрикува такъв документ, ще поискам графологична експертиза и ще докажа, че се касае за фалшификат", зарече се Леви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама