Елен Колева се изповяда, сподели за тежък проблем


Елен Колева се изповяда, сподели за тежък проблем
Снимка: Elena Kalevska/Facebook

Отдавна не сме гледали Елен Колева на екран, но тези дни тя отново привлече вниманието към себе си с една своя изповед. 40-годишната актриса разкри, че преди години е била пристрастена към "алкохол, цигари и други неща".

Звездата от филма "Шивачки" е положила големи усилия, за да ги пребори и вече може да се похвали, че води значително по-здравословен начин на живот. Заради промяната тя обаче не понася цигарен фин.

"Проблемът е, че вече не мога да правя секс с човек, който мирише на алкохол или цигари. Затова е толкова трудно да намериш половинка! Да не пуши, да не пие, да не знам си какво... В един момент отиваш много далеч и започват да те питат: "Абе ти нормална ли си? Къде ще намериш такъв човек?", пише "България днес".

Вижте още: Трансформация: Елен Колева е неузнаваема след корекциите (СНИМКИ)

Обречена на нещастна любов

Още преди няколко години актрисата обяви публично, че по хороскоп била обречена на "нещастие в любовта". В "звездната ѝ карта" било заложено да не ѝ върви с мъжете и никога да не срещне човек, който да удовлетвори всичките ѝ нужди и копнежи. Тази карма се дължала на противопоставяне между Марс и Венера, поясни тогава красавицата.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама