Една година по-късно: Ясна е точната причина за смъртта на Шинейд О'Конър


Една година по-късно: Ясна е точната причина за смъртта на Шинейд О'Конър
Снимка: Getty Images

Шинейд О'Конър за съжаление почина на 56-годишна възраст и съдебният лекар по-рано потвърди пред Express.co.uk, певицата на "Nothing Compares 2 U" си е отишла от естествена смърт през юли 2023 г. Легендарната ирландска изпълнителка и активистка се бореше със здравословни проблеми през годините.

От какво точно е починала певицата

Една година след смъртта ѝ Irish Independent съобщи, цитирайки смъртния акт на носителката на "Грами", че тя е починала от хронична обструктивна белодробна болест и астма.

Според изданието в удостоверението изрично се казва, че смъртта ѝ е резултат от "обостряне на хронична обструктивна белодробна болест и бронхиална астма заедно с нискостепенна инфекция на долните дихателни пътища".

За смъртта на Шинейд

В изявление, публикувано след нейната смърт, семейството на Шинейд каза: "С голяма тъга съобщаваме за кончината на нашата любима Шинейд. Семейството и приятелите ѝ са съсипани и поискаха уединение в този много труден момент".

Смъртта ѝ дойде само 18 месеца след сърцераздирателната загуба на 17-годишния ѝ син Шейн О'Конър през януари 2022 г.

Шинейд току-що се беше върнала в Лондон в началото на юли – наричайки града свой "дом" – и описа надеждата и вълнението си да напише нови песни в дните преди смъртта си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама