Ед Уестуик от "Клюкарката" се ожени (СНИМКА)


Ед Уестуик от "Клюкарката" се ожени (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

Ед Уестуик се ожени за Ейми Джаксън на пищна сватба на италианското крайбрежие на Амалфи този уикенд.

37-годишният актьор от "Клюкарката", който предложи брак на 32-годишната боливудска актриса по време на ски ваканция в началото на годината, използва Instagram, за да сподели моменти от големия им ден.

Както сами можете да видите на кадрите, Ейми e изглеждала зашеметяващо в бяла сатенена рокля без презрамки. Дългата ѝ коса е била прибрана в изискан кок, скрит под дълъг елегантен воал, украсен с дантелени детайли.

Ед написа в социалната мрежа: "Пътуването току-що започна", последвано от емоджи с пръстен.

Повече за връзката им

Ед за първи път срещна Ейми на пистата Силвърстоун през 2021 г., като тогава източник каза пред The ​​Sun: "Наистина са създадени един за друг, веднага си паснаха. И двамата обичат да се забавляват и са ориентирани към кариерата".

Официално афишираха връзката си с Instagram пост точно на Свети Валентин през 2022 г., като Ейми написа: "Честит Свети Валентин, скъпи – завинаги благодарна за безкрайния смях и върховната любов!"

Миналата година двойката се премести в нов дом извън Лондон и беше заета с ремонта. Ед падна на едно коляно по време на пътуване до швейцарските Алпи през януари тази година и помоли майката на едно дете да бъде негова съпруга пред тълпа от зяпачи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама