Дженифър Лорънс отново е бременна


Дженифър Лорънс отново е бременна
Снимка: Getty Images

Дженифър Лорънс ще става майка за втори път. Тази информация е потвърдена пред списание Vogue от мениджъра на актрисата. Както пише изданието, звездата е била забелязана на вечеря в Лос Анджелис, а очевидци са забелязали закръгленото ѝ коремче.

Припомняме, че 34-годишната звезда от "Игрите на глада" и 40-годишният ѝ съпруг, изкуствоведът и арт агент Кук Марони, вече имат син, който се роди през 2022 г. Момчето се казва Сай.

Повече за Лорънс и съпруга ѝ

С Кук Марони Дженифър започна да се среща през 2018 г., година след като се раздели с режисьора Дарън Аронофски. Връзката на двойката се развива бързо: през 2019 г. галеристът предлага брак на актрисата, а скоро двамата вдигат пищна сватба, на която са поканени много звезди.

В разговор с журналисти за личния си живот Лорънс неведнъж е признавала, че Марони е най-добрият човек, когото познава. По думите ѝ тя е приела предложението за брак без колебание. Тя каза още, че Кук е много добър баща, затова спокойно оставя сина си при него, когато трябва да работи, и не изпитва вина, с която понякога се сблъскват други майки. 

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама