Джей Зи прави всичко възможно да спаси брака си с Бионсе


Джей Зи прави всичко възможно да спаси брака си с Бионсе
Снимка: Getty

Джей Зи прави всичко възможно да спаси брака си с Бионсе, съобщава Фимейл фърст, предаде БТА.

44-годишният рапър бил решен да покаже на 32-годишната певица, за която се ожени през 2008 г., колко много я обича след слуховете, че бракът им е в опасност. "Има слухове за развод и понякога на турнето беше много напрегнато. Бионсе разчита много на майка си и на сестра си, тъй като те са много близки", разкри запознат източник пред сайта E! News.

"Джей иска всичко да върви добре и се опитва да убеди Бионсе, че не иска развод. Подарява й цветя, постоянно й изпраща sms-и, в които й казва, че я обича. Прави всичко възможно", допълва източникът.

Двойката, която завърши турнето си на 6 август в Сан Франциско, ще пътува до Париж през септември за два концерта и иска да запази колкото се може по-професионални отношения. "Когато са на турне, работата е на първо място. Те са професионалисти и опитват да се държат колкото се може по-професионално", разказва запознатият източник.

Според слуховете двойката, която има 2-годишна дъщеря Блу Айви, е отседнала в имението на добрата им приятелка Гуинет Полтроу в Лос Анджелис през лятото, тъй като то им осигурява уединение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама