Дани Петканов проговори за новия на Алекс Богданска


Дани Петканов проговори за новия на Алекс Богданска
Снимка: Facebook

Даниел Петканов реши да сподели мнението си за новия партньор на бившата си жена Александра Богданска. Изненадващо, той разкри, че всъщност харесва Мартин Иванов и не изпитва ревност.

"Ние споделяме едно прекрасно родителство. Алекс има човек до нея, за което аз много се радвам, защото това, което съм гледал отстрани, хората изпитват една ревност към партньора на техния бивш партньор. Момчето е страхотно, аз съм щастлив, че тя е намерила този човек и това ни дава едно спокойствие двамата да се радваме на настоящия момент, да си гледаме детето", обясни Дани в предаването "Преди обед".

Има ли Дани нова жена до себе си

Петканов сподели, че в момента няма сериозна връзка и все още търси любовта и заместничка на Алекс. 

Припомняме, че първоначално двамата имаха връзка, но се разделиха с грандиозен публичен скандал, след като той я хвана да му изневерява. Те си дадоха втори шанс, като дори се ожениха пред камерите в предаването "VIP Brother". Бракът им продължи 5 години, като имат и един общ син - Габриел, който се роди през 2019. Преди време Алекс разкри, че Дани е бил инициатор на раздялата им, а тя много тежко е преживяла края на романтичните им отношения.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама