Членовете на One Direction са съкрушени от смъртта на Лиъм Пейн


Членовете на One Direction са съкрушени от смъртта на Лиъм Пейн
Снимка: Getty Images

Членовете на момчешката група One Direction са "напълно съкрушени" от смъртта на британския певец Лиъм Пейн в сряда, предадоха световните осведомителни агенции.

Пейн падна от третия етаж на хотелската си стая в Буенос Айрес, докато е "употребявал алкохол и наркотици", според първоначалните резултати от разследването.

"Напълно сме съкрушени от новината за смъртта на Лиъм", написаха в съвместно изявление Хари Стайлс, Зейн Малик, Луи Томлинсън и Найл Хоран, останалите четирима членове на момчешката група One Direction, която се изстреля до върховете на славата след създаването си през 2010 г.

"Своевременно и когато всички са в състояние да го направят, ще имаме какво да кажем. Засега обаче ще си дадем време, за да скърбим и да осъзнаем загубата на нашия брат, когото обичахме много", добавиха те в акаунта на групата в социалната мрежа X.

"Ще запазим завинаги спомените, които споделяхме с него. Засега мислите ни са със семейството, приятелите и феновете му, които го обичаха заедно с нас. Той ще ни липсва ужасно много. Обичаме те, Лиъм", написаха още Стайлс, Малик, Томлинсън и Хоран.

Повече за трагичния инцидент

Аутопсията, извършена късно вечерта в сряда, установи, че 31-годишният певец е получил "множество травми" и "вътрешни и външни кръвоизливи" в резултат на падането, което е причинило смъртта му, според изявление на прокуратурата.

Лиъм Пейн е обитавал стая на третия етаж, с балкон с изглед към задния двор, на височина почти 14 метра. Медицинският екип, който е пристигнал на мястото на инцидента, е могъл само да "потвърди смъртта". Според ръководителя на Службата за спешна помощ не е имало възможност за реанимация.

Преди падането му, малко след 17,00 часа местно време, от хотела са се обадили на спешния номер 911 и са казали, че имат гост, който под въздействието на наркотици и алкохол разрушава стаята си и че е необходимо да бъде изпратен някой.

Рецепционистката, молеща за спешна помощ, е казала, че гостът е в стая с балкон и че малко се притесняват, че ще направи нещо животозастрашаващо.

На снимки от стаята в "пълен безпорядък", публикувани от няколко медии, се виждат телевизор със счупен екран, бутилки, кутии със следи от изгаряне, свещи, следи от бял прах на масата и недоизпита чаша шампанско.

Според прокуратурата от стаята на музиканта са иззети редица от вещества, които биха могли да подскажат, че преди това той е употребявал алкохол и наркотици.

В четвъртък все още не бяха известни резултатите от хистопатологичните, биохимичните и токсикологичните анализи.

Лиъм Пейн е говорил открито за трудностите си със славата и за проблемите си с алкохола, които, както разкри през 2023 г., са го накарали да постъпи в център за рехабилитация.

"По всичко изглежда, че музикантът е бил сам по време на падането си и че е преживявал епизод на злоупотреба с наркотици", отбелязва прокурорът. Той определя случая като "подозрителен", позовавайки се на очевидната употреба на алкохол и наркотици от звездата, но изключвайки намесата на трета страна.

Аутопсията е показала вътрешен кръвоизлив и 25 травматични наранявания по черепа, крайниците и корема, съответстващи на падане, казаха от прокуратурата, и допълниха, че само тези наранявания са били достатъчни, за да причинят смъртта му.

Според резултатите от аутопсията по ръцете на Пейн не са открити защитни рани. Получените травми и позицията на тялото на земята предполагат, че Пейн не е заел рефлексна поза, за да се защити при падането и че може да е бил в състояние на полусъзнание или пълно безсъзнание. Това би потвърдило тезата за случайност.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама