Бритни Спиърс и Сам Асгари финализираха развода си


Бритни Спиърс и Сам Асгари финализираха развода си
Снимка: Getty Images

Бритни Спиърс и Сам Асгари официално са разведени, предаде "Асошиейтед прес".

Процедурата беше финализирана от съдия в Лос Анджелис, почти две години след като певицата и моделът се ожениха.

По-рано двамата съобщиха, че са постигнали споразумение за развода. Преди около седмица Спиърс се договори и с баща си по въпроси, свързани с отпадането на попечителството, което имаше над нея.

Повече за развода на Бритни и Сам

Бившите вече съпрузи представиха пред съдия споразумение за поделяне на имуществото си. Документите са подадени в съда в Лос Анджелис в четвъртък, девет месеца след като обявиха, че се разделят.

Те съдържат малко подробности, но се казва, че нито Спиърс, нито Асгари ще получават съпружеска издръжка в бъдеще. В първоначалната си молба за развод Асгари искаше да получи финансова подкрепа. Всички бъдещи спорове ще се решават в частен арбитраж.

Двамата нямат общи деца, така че не е необходимо да се сключва споразумение за попечителство. Спиърс пише в мемоарите си, публикувани миналата година, че е направила спонтанен аборт в началото на бременност, около месец преди да сключи брак с Асгари.

Поп звездата, която е на 42 години, и Асгари, 30-годишен модел и актьор, се разделиха през юли м.г., около 13 месеца, след като се ожениха и седем години след първата среща, припомня Асошиейтед прес. Той подаде молба за развод през август.

На сватбата в дома на Спиърс през юни 2022 г. сред гостите бяха Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона. Събитието се приемаше като важен етап в новия живот на Бритни Спиърс, след като шест месеца по-рано тя беше освободена от съдебно попечителство на нейния баща, който контролираше живота и парите ѝ в продължение на повече от 13 години.

Миналия петък Бритни Спиърс и баща й Джейми Спиърс се договориха по оставащите въпроси от споразумението, като по този начин се избегна шумен процес, отбелязва Асошиейтед прес.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама