Биляна от „Островът на 100-те гривни“ стана Мис-ка (СНИМКА)


Биляна от „Островът на 100-те гривни“ стана Мис-ка (СНИМКА)
Снимка: Instagram

Любимата на Берке от хитовото риалити „Островът на 100-те гривни“ се окичи с короната на „Мис София“. Снощи (13.10) се проведе церемонията по награждаването на най-красивите български жени за Мис Свят и Мис Вселена. Сред победителките се нареди и бившата ни художествена гимнастичка и настояща риалити звезда Биляна Писова.

Младата кондиционална треньорка успя да пребори съперничките си за титлата „Мис София“ с перфектните си мерки (90-65-90) и височината си (176). Във визитката ѝ за конкурса пише, че хобито на красивата брюнетка е спортът и това определено си личи, защото младото момиче притежава завидна фигура.

Биляна Писова

Голямата победителка в конкурса стана Елена Виан от Хасково, която грабна титлата „Мис Свят България“. Елена е с само с 1 сантиметър по-ниска от Биляна, но тя ще е българката, която ще представи страната ни в Мексико през ноември месец. 27-годишната инфлуенсърка Елвира Йорданова пък грабна короната „Мис Юнивърс“ с мерки: 88-60-89 и восочина от 176 сантиметра.

Коя е Биляна?

21-годишната Биляна стана по-разпознаваема за обществото от шоуто „Островът на 100-те гривни“, където само преди няколко седмици се сформира любовен триъгълник, който обаче бързо се разпадна, защото между Бляна и русокосия студент по медицина започнаха да хвърчат искри, целувки и страстни закачки.

Вижте още: Заедно ли са Биляна и Берке извън "Островът"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама