Биляна Гавазова разкри дали Мария Илиева все още е с бащата на дъщеря ѝ


Биляна Гавазова разкри дали Мария Илиева все още е с бащата на дъщеря ѝ
Снимка: bTV

Наскоро се появиха слухове, че Мария Илиева се е разделила с партньора си Александър Междуречки. Те не само са все още заедно, но наскоро са присъствали на сватбата на Биляна Гавазова. Телевизионната водеща се омъжи за половинката си Тодор, с когото са заедно от 10 години.

Певицата е била в компанията на двете си деца и Междуречки, от когото е дъщеря ѝ. Това разкри самата Гавазова в интервю за "Преди обед" по bTV.

Трогателен жест от страна на Мария Илиева

По време на сватбеното тържество Мария Илиева изпълнила песента "Любов", която е любима на младоженците. Тя забелязала, че синът им - Алек, също припява с нея, затова му връчила микрофона.

"Ние с него специално репетирахме песента, за да я изпълни на сватбата", разказа Мария. От умиление водещата се разплака в ефир.

За връзката между Биляна и Тодор

Те се запознават преди повече от 20 години в обща компания, но любовта им пламва чак след 10 години.

"Нашата история е колкото обикновена, толкова и необикновена. Ние наистина се познаваме от много години. Имахме обща компания, състуденти. За всяко едно нещо обаче си има време, понякога хората се срещат, но душите им не се сближават, сърцата им не се откриват и не се припознават като хората, които ще бъдат заедно оттук нататък. Любовта идва в точното време, когато и съзнанието, и разумът, и умът, и сърцето е готово да приеме човека срещу теб. Това за нас се случи преди 10 години, малко преди да се появи нашата най-голяма любов - синът ни Алек, който вече е на 9 години", разказа Биляна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама