Бела Хадид се разголи в Кан (СНИМКИ)


Бела Хадид се разголи в Кан (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Бела Хадид определено знае как да привлича погледите към себе си. 27-годишният супермодел го направи отново, като се появи с прозираща рокля на премиера на "Стажантът" на кинофестивала в Кан. Присъстващите можеха да се насладят на нейните естествени гърди.

Звездата беше избрала тоалет на дизайнера Антъни Вакарело за Saint Laurent. Въпросният модел е от колекцията есен/зима 2024 на модната къща.

Бела Хадид

Повече за филма "Стажантът"

Филмът разказва за ранните години на Доналд Тръмп, тогава строителен предприемач, и за отношенията му с неговия довереник и ментор, адвокатът Рой Кон, който е тясно свързан с маккартизма и нюйоркската мафия.

В ролята на бившия президент на САЩ и настоящ кандидат за президент е американецът от румънски произход Себастиан Стан ("Капитан Америка"), а в тази на адвоката – американският актьор Джеръми Стронг ("Наследници"). В "Стажантът" номинараната за "Оскар" българска актриса Мария Бакалова се превъплъщава в образа на Ивана Тръмп. Тя се появи на премиерата във впечатляваща рокля на Dolce & Gabbana Alta Moda.

Мария Бакалова

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама