Алекс Раева се сгоди (СНИМКИ)


Алекс Раева се сгоди (СНИМКИ)
Снимка: Instagram Александра Раева

Александра Раева ще се омъжва. 43-годишната певица и водеща сама разкри щастливата новина. Тя сподели на стори в Instagram кратко видео, в което с гордост показва годежния си пръстен.

В момента Раева е на морска почивка с партньора си Любомир Палаханов, Орлин Горанов и жена му, които всъщност ги запознават, така че няма да се изненадаме, ако са им кумове на сватбата. 

Това ще е първи брак за Алекс, която има дъщеричка от Палаханов - Лиа. Любомир има един брак зад гърба си и пораснали наследници.

За връзката на Алекс и Любомир

Двамата се запознават през 2018 година, когато почиват заедно със семейството на Орлин Горанов на яхта. Тя веднага се влюбва в него. 

"Аз направих първата крачка към нашата любов. Един вид аз го свалих. Ние през годините сме се засичали къде ли не и много пъти, но въобще не сме се забелязвали. Даже когато разбрал, че и аз ще съм на една и съща лодка с него, той казал: "Коя? Алекс Раева? Оф, добре, ще я изтърпя няколко дни". Е, изтърпя ме, горкичкият", каза преди време певицата. Тя бързо забременява от него, а тяхната дъщеричка Лиа се роди през август 2019 г. Алкес многократно е заявявала, че той е голямата ѝ любов и напълно е променил живота ѝ.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама